medarbeider_02_main

Per
Rønningen

_

Kunstnerisk leder

pr@scenorama.no

Per har lang erfaring i musikkteaterbransjen. Han har undervist morgendagens artister i teater- og musikkdisipliner i nærmere 15 år, og har selv jobbet aktivt med regi og tekst. Per er mannen bak flere undervisningstilbud og en rekke kjente produksjoner. I tillegg har han arbeidet med presentasjon og kommunikasjon for offentlig sektor og privat næringsliv.

Telefon: +47 95 99 26 20

medarbeider_05_main

Susanne
Tangen

_

Produsent

st@scenorama.no

Susanne er vårt ansikt ut mot kundene, og organisasjonens naturlige anker. Hun har ansvaret for organisering av arrangementer, logistikk, booking, rapportering og en rekke andre oppgaver som krever et ryddig hode. Tross unge år har Susanne allerede lang og solid erfaring fra krevende serviceoppgaver og arrangementsgjennomføringer. En rød tråd i Susannes tidligere karriere er å glede andre mennesker. Som hånd i hanske med vår egen filosofi.

Telefon: +47 90 66 94 96

elisabeth

ELISABETH
ANDENÆS TORP

_

Produsent

eat@scenorama.no

Når Elisabeth blir engasjert, bobler det over av kreative idéer og gode løsninger. Med naturlige analytiske evner og et hode for organisering, solid kommunikasjonsbakgrunn og lang serviceerfaring fra hotell og bank, er hun i ett og alt en komplett produsent. Elisabeth liker å forstå HVORFOR. Krystallklare mål og meninger er selve kjernen i effektivt samarbeid, mener hun. Og grunnlaget for å levere gode, strategiske tjenester.

Telefon: +47 99 52 94 96

medarbeider_01_main

Mari-Anne
Robberstad

_

Daglig leder

mar@scenorama.no

Mari-Anne har jobbet med store arrangementer i mer enn 25 år, fra event og underholdning til reiseliv. Som leder, motivator og naturlig gledesspreder ser hun verdien av å skape trivsel, entusiasme og stå-på-vilje blant medarbeiderne, til beste for bedriften. Etter mange år i bransjen er ikke Mari-Anne i tvil; de største suksessene blir til gjennom godt, selektivt samarbeid.

Telefon: +47 41 44 71 57
Medarbeidere_main_03

Hallgeir
Skogstad

_

Tekst, regi og teknisk formidler

Hallgeir er skuespiller, instruktør og tekstforfatter med lang fartstid fra scene, revy og cabaret, og som leverandør av kommunikasjonsoppgaver for næringslivet. Hallgeir har vært engasjert i en rekke reklameoppdrag for TV, og er for tiden aktuell som skuespiller i Costa Del Kongsvik for TVNorge.

Medarbeidere_main_04

Janicke Barsnes-
Simonsen

_

Koreograf og produsent

Janicke har erfaring som koreograf, utøvende danser og artist fra en rekke produksjoner for scene, TV og film. , blant dem NRKs Amigo, Mgp, Amanda, Trigger og Borettslaget. Chat Noir, Edderkoppen og Folketeateret har alle hatt stor glede av samarbeidet med Janicke.

Medarbeidere_main_05

Ingrid
Granrud Skaaret

_

Scenografi og dekor

Ingrid er musikalartist og scenograf med bakgrunn fra Musikkteaterhøyskolen og Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT). Ingrids spesialområde er scenografi og rekvisitter. I tillegg gjør hun egne utstillinger.

medarbeider_05_main

Rune
Svendsen

_

Artist og kreativ formidler

.

Rune er utdannet skuespiller og sanger ved Teaterhögskolan i Göteborg. Han har bakgrunn som skuespiller, sanger og konferansier. Han har gjort hovedroller i kjente musikaler som West Side Story og Miss Saigon.